SPACE OPEN Toya 2020 – kolacja po pierwszym dniu turnieju.
Szanowni Państwo,
Szef Kuchni Toya Golf & Country Club Rafał Szymański przygotował specjalnie dla nas wykwintne menu. Wspólna kolacja po pierwszym dniu turnieju w domu klubowym Toya G&CC to już niemal tradycja. Rok temu jedzenie było wspaniałe! Menu w tym roku wygląda następująco:
Przystawka (dwie dla każdego)
Terrina z kaczki z wiśnią amarena, rozmarynem i kruszonką pistacjową
Carpaccio z buraka, kozim serem, sosem mango i orzeszkami brazylijskimi
Zupa
Krem z kurek z grzanką i chrzanową śmietanką.
Danie główne (do wyboru)
Konfitowane udko z kaczki na purre ze słodkiego ziemniaka, glazurowaną modrą kapustą
Makrela podana na czarnej soczewicy z groszkiem z sosem mango-majo
Desery (dwa dla każdego)
Tarta czekoladowa z malinami, jadalnym złotem i paloną białą czekoladą
Mus czekoladowy ze szpinakiem, grzybkami i owocami liofilizowanymi
Wino do kolacji dobiera jak zawsze nasz sprawdzony Partner Wine Bureau.
Koszt kolacji wraz z winem to 250 PLN, płatne w restauracji Toya G&CC.
RSVP:
- Robert Zmarzliński +48 668 44 55 88, rz@spaceopen.pl
- Kamila Pieper +48 669 669496, kp@spaceopen.pl