SPACE OPEN Toya 2020 – kolacja po pierwszym dniu turnieju.

Szanowni Państwo,

Szef Kuchni Toya Golf & Country Club Rafał Szymański przygotował specjalnie dla nas wykwintne menu. Wspólna kolacja po pierwszym dniu turnieju w domu klubowym Toya G&CC to już niemal tradycja. Rok temu jedzenie było wspaniałe! Menu w tym roku wygląda następująco:

 

Przystawka (dwie dla każdego)

Terrina z kaczki z wiśnią amarena, rozmarynem i kruszonką pistacjową

Carpaccio z buraka, kozim serem, sosem mango i orzeszkami brazylijskimi

Zupa

Krem z kurek z grzanką i chrzanową śmietanką.

Danie główne (do wyboru)

Konfitowane udko z kaczki na purre ze słodkiego ziemniaka, glazurowaną modrą kapustą

Makrela podana na czarnej soczewicy z groszkiem z sosem mango-majo

Desery (dwa dla każdego)

Tarta czekoladowa z malinami, jadalnym złotem i paloną białą czekoladą

Mus czekoladowy ze szpinakiem, grzybkami i owocami liofilizowanymi

 

Wino do kolacji dobiera jak zawsze nasz sprawdzony Partner Wine Bureau.

 

Koszt kolacji wraz z winem to 250 PLN, płatne w restauracji Toya G&CC.

 

RSVP:

  • Robert Zmarzliński +48 668 44 55 88, rz@spaceopen.pl
  • Kamila Pieper +48 669 669496, kp@spaceopen.pl